ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΗΛΕΚΤΡΑ"

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΗΛΕΚΡΑ"
ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ"


Σκοπός του Προγράμματος είναι η ενεργειακή αναβάθμιση του κτιριακού αποθέματος που ανήκει στην ιδιοκτησία των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης.

Το Πρόγραμμα «Ηλέκτρα», ξεκινάει το καλοκαίρι του 2022 και θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη δράση ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων της δημόσιας διοίκησης, με τον συνολικό προϋπολογισμό του νέου προγράμματος να ανέρχεται σε 640 εκατ. ευρώ. Με την υλοποίηση του προγράμματος αναμένεται να κινητοποιηθούν κεφάλαια άνω των 900 εκατ. ευρώ και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας στον κατασκευαστικό κλάδο. 

Oι υποψήφιοι δικαιούχοι του προγράμματος εξειδικεύονται στις ακόλουθες 4 βασικές κατηγορίες πολεοδομικών χρήσεων: 

1.Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας (νοσοκομεία, κέντρα υγείας, γηροκομεία κλπ.)

2.Εκπαίδευσης (ΑΕΙ, σχολεία κλπ.)

3.Γραφείων (εγκαταστάσεις γραφείων, διοικητήρια, επισκοπεία κλπ.)

4.Λοιπές Χρήσεις Κτιρίων, που εντάσσονται στο Μητρώο Φορέων της Γενικής Κυβέρνησης, ή είναι Ν.Π.Δ.Δ. (κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, χώροι μουσείων, εκκλησιαστικών ιδρυμάτων, πολιτιστικών εκδηλώσεων κλπ.)Για την επιλογή των κτιρίων βασικό κριτήριο είναι να ανήκουν σε κατηγορία ενεργειακής κλάσης από Γ΄ και κάτω, να είναι δηλαδή ιδιαίτερα ενεργοβόρα. Τελικός στόχος είναι όλα τα κτίρια να εξασφαλίζουν εξοικονόμηση ετήσιας ενέργειας το λιγότερο κατά 30%.


Το γραφείο μας, έχοντας στην ομάδα του τόσο Ενεργειακούς Επιθεωρητές (Γ' Τάξης) όσο και Ενεργειακούς Ελεγκτές οι οποίοι έχουν εμπειρία μελετών ένταξης δημοσιών κτηρίων σε προγράμματα ΕΣΠΑ, αναλαμβάνει όλη την διεκπεραίωση διαδικασίας ένταξης στο Πρόγραμμα "Ηλέκτρα".


Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφόρηση.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας άμεσα για περισσότερες πληροφορίες ή καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Μπρωκούμη 30Β, Ξάνθη, 67131

Μπιζανίου 51, Κοζάνη, 50131

E-mail:

antoniadischristo@gmail.com

cantoniadis79@hotmail.com

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

2541062939, 6945042257, 6972229209, 6949104024