ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ


Σύμφωνα με την τρέχουσα νομοθεσία δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες με αυθαίρετα κτίσματα ή ακίνητα με αυθαίρετες κατασκευές και πολεοδομικές παραβάσεις να διατηρήσουν ή και να νομιμοποιήσουν το ακίνητό τους καταβάλλοντας ένα και μόνο πρόστιμο. Τα ακίνητα με αυθαιρεσίες που δεν θα υπαχθούν στη τρέχουσα νομοθεσία, απαγορεύεται να μεταβιβαστούν, θα υπόκεινται σε πρόστιμα πολλαπλάσια του προστίμου που προβλέπεται με το νόμο αυτό και θα κρίνονται άμεσα κατεδαφιστέα.

Το γραφείο μας έχοντας μελετήσει σε βάθος την τρέχων νόμο περί αυθαιρέτων, τις εγκυκλίους και τις ενημερώσεις που τον συνοδεύουν, αναλαμβάνει με πλήρη υπευθυνότητα την διεκπεραίωση της διαδικασίας ένταξης του ακινήτου σας στον νόμο αυτό.
Επισκεπτόμαστε το ακίνητο σας, κάνουμε την αναγκαία αυτοψία, συλλέγουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και σας ενημερώνουμε για το ύψος του προστίμου και την διαδικασία της ρύθμισης. Κατόπιν προχωρούμε, με πλήρη συνεργασία με εσάς, στην ένταξη του ακινήτου, ενημερώνοντάς σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Το γραφείο μας εκδίδει βεβαίωση Μηχανικού περί μη ύπαρξης αυθαιρεσιών η οποία ισχύει για δύο μήνες από την ημερομηνία αυτοψίας που υποχρεωτικά αναγράφεται. Σε περίπτωση παρέλευσης της ισχύος πριν τη συμβολαιογραφική πράξη, γίνεται νέος έλεγχος και σας εκδίδουμε νέα βεβαίωση μηχανικού χωρίς επιπλέον χρέωση.

Η εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία μας σε συνδυασμό με το συνολικό γνωστικό μας επίπεδο μας μας καθιστά ικανούς να αναλάβουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις τακτοποίησης αυθαιρέτων κτηρίων.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφόρηση.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας άμεσα για περισσότερες πληροφορίες ή καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Μπρωκούμη 30Β, Ξάνθη, 67131

Μπιζανίου 51, Κοζάνη, 50131

E-mail:

antoniadischristo@gmail.com

cantoniadis79@hotmail.com

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

2541062939, 6945042257, 6972229209, 6949104024