ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ/ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣΤο γραφείο μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση  επαγγελματικών χώρων κάθε είδους καθώς και κτηρίων κατοικίας (καταστήματα εστίασης, καταστήματα τροφίμων, σούπερ μάρκετ, εμπορικά καταστήματα πάσης φύσεως, ξενοδοχεία, κτηρία γραφείων, τραπεζικά καταστήματα, σχολεία και φροντιστήρια, χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας, ιατρεία, πολυιατρεία, φαρμακεία, οδοντιατρεία, κλινικές, νοσοκομεία, χώρους αθλητισμού, γυμναστήρια, γήπεδα, κολυμβητήρια, βιομηχανικά και βιοτεχνικά κτήρια, κτήρια αποθήκης εφοδιαστικής αλυσίδας - logistics, μονοκατοικίες, διαμερίσματα, βίλες κ.λ.π.), αλλά και την ανακατασκευή εξωτερικών όψεων και του περιβάλλοντος χώρου τους. Ανεξάρτητα από το αν το ζητούμενο είναι μια ολική, μερική ή επιμέρους στοιχείων ανακαίνιση, αναλαμβάνουμε να εκτελέσουμε με ποιότητα, ταχύτητα και οικονομία όλες τις απαιτούμενες εργασίες.

Για να επιτύχουμε στην εργασία μας στηριζόμαστε σε έμπειρα και καταρτισμένα συνεργεία, χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και επιβλέπουμε στενά και υπεύθυνα κάθε ανακαίνιση που εκτελούμε. Οι προτάσεις μας ενσωματώνουν τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου και αντικατοπτρίζουν τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Υλοποιούμε τις ιδέες, στις οποίες καταλήγουμε σε συνεργασία με μαζί σας, με οικονομικό τρόπο και δίνοντας έμφαση στο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα. Η μελέτη και ο σχεδιασμός αποτυπώνονται με φωτορεαλιστική απεικόνιση για να έχετε πλήρη εικόνα του αποτελέσματος. Ακόμη, βασική μας μέριμνα είναι η τήρηση των συμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων, ώστε οι εργασίες να εκτελούνται έγκαιρα, και η διαρκής ενημέρωσή σας για την πορεία του έργου.

Η ανακαίνιση ενός χώρου είναι μια σοβαρή εργασία που απαιτεί συνέπεια, εμπειρία και οργανωτικότητα, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια επιτυχημένη ανακαίνιση ανεβάζει την αξία ενός ακινήτου, ενώ παράλληλα βελτιώνει την διάθεση και την ψυχολογία όσων ζουν ή εργάζονται στο χώρο. Επιπλέον, πραγματοποιώντας τις κατάλληλες επεμβάσεις επιτυγχάνεται και σημαντική μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης του ακινήτου, συμβαδίζοντας με τις επιταγές της εποχής μας για εξοικονόμηση ενέργειας , που εξασφαλίζει μια γρήγορη απόσβεση του κόστους της ανακαίνισης.

Στόχος μας είναι οι πραγματοποιούμενες επεμβάσεις να εξυπηρετούν απόλυτα τους χρήστες κάθε χώρου και κάθε ανακαίνιση να αποφέρει ικανοποίηση και ανακούφιση στους πελάτες μας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφόρηση.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας άμεσα για περισσότερες πληροφορίες ή καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Μπρωκούμη 30Β, Ξάνθη, 67131

Μπιζανίου 51, Κοζάνη, 50131

E-mail:

antoniadischristo@gmail.com

cantoniadis79@hotmail.com

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

2541062939, 6945042257, 6972229209, 6949104024